Ιστορία

Η επιχείρηση Σταμάτης δραστηριοποιείται από το 1981 στην αγορά της κεντρικής Ελλάδος στους κλάδους :

  • Εισαγωγής, Κατασκευής και Εμπορίας τζακιών.
  • Εισαγωγής, Επεξεργασίας και Εμπορίας Μαρμάρων – Γρανιτών – Πετρωμάτων.
  • Εισαγωγής και Εμπορίας Πλακιδίων - Ειδών Υγιεινής – Διακοσμητικών Πετρωμάτων.

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι μία από τις παλαιότερες εν ενεργεία επιχειρήσεις τον τομέα της βιομηχανίας δομικών υλικών και διακόσμησης στην κεντρική Ελλάδα.Το 2010 συμπλήρωσε τα 30 χρόνια επιτυχούς παρουσίας της.

Σύγχρονα μηχανήματα, πρωτοποριακές μέθοδοι, σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για την επιτυχία της ΣΤΑΜΑΤΗΣ και πάντοτε σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και την πολύχρονη εμπειρία της.

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ εδρέυει στο 6ο χλμ. Λάρισας - Θεσ/νίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις οποίες συνυπάρχουν ένας τεράστιος εκθεσιακός χώρος, το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της με μηχανήματα νέας τεχνολογίας και οι αποθηκευτικοί χώροι της επιχείρησης.

Μεγάλο πλεονέκτημα της ΣΤΑΜΑΤΗΣ είναι η υπερβολική ποσότητα εμπορευμάτων Stock που διαθέτει και η πολυάριθμη ποικιλία αυτών, τα οποία σε συνδιασμό με τη σωστή επεξεργασία και την έγκαιρη παράδοση στον πελάτη την έχουν καταστήσει μία απο τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο της.

Για την ΣΤΑΜΑΤΗΣ δύο είναι οι σταθερές που έχουν υιοθετήσει και την έχουν αναδείξει ως μία απο τις ποιοτικότερες επιχειρήσεις στην κεντρική Ελλάδα: H ειλικρίνια και η εξαιρετική ποιότητα.